facebook tracking
Affärsområden

Corporate Finance

Connect
Framgång via lokal närvaro

Affärsområdet Corporate Finance är en aktör inom finansiell företagsrådgivning med fokus mot mindre och medelstora, marknadsnoterade och onoterade bolag. Avdelningen erbjuder ägare, styrelser och företagsledningar ett brett urval av finansiella tjänster inom bland annat börsintroduktioner, kapitalanskaffningar, förvärv, avyttringar och fusioner. Affärsområdet innefattar även uppdrag som Certified Adviser på Nasdaq OMX First North. Mangold tillhandahåller ett brett utbud av rådgivningstjänster inom områdena Equity Capital Markets, Mergers & Acquisitions, Debt Capital Markets och annan finansiell rådgivning. Mangold vänder sig primärt till företag med transaktioner på den svenska marknaden men har även historiskt genomfört internationella transaktioner

Vem söker Corporate Finance

Vi tror på individen. Personlighet väger lika tungt som formella meriter. Genom att vi är ett expansivt företag behöver vi människor med stark drivkraft som inte rädds ett tidigt ansvarstagande med personlig utveckling.

Det är självklart ingen nackdel om du har toppbetyg från meriterade skolor men det är heller ingen garanti för vare sig anställning eller snabb karriär hos oss. Vi söker framför allt människor med rätt attityd och ett stort intresse för värdepappersmarknaden i synnerhet och finansiella marknaden i allmänhet.

Om du är självständig, initiativrik, stresstålig och uppskattar rak och tydlig kommunikation samt har en förmåga att få saker och ting uträttade passar du definitivt hos oss.

Ljusa och trevliga lokaler mitt i city!

Mangold sitter i ljusa, anrika lokaler belägna mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast ifrån innerstadspulsen vid stureplan samt lugnet i Humlegården.  Mangold har även kontor i centrala Malmö vid Stortorget. Tillgängligheten till både nöjen, affärer samt trevliga restauranger är mycket god och det värdesätter vi.

De bästa resultaten byggs på en grund av goda relationer.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Mangold får du ett omfattande förmånspaket - några exempel:

 • Generösa semestervillkor

  När tillfälle ges, vill vi att du vilar dig i form. Vi uppmanar aktivt våra anställda att försöka ta ut ledighet löpande men framför allt att försöka vara långlediga under sommaren. Anställda hos Mangold har 32 dagars semester!

 • Pension & försäkringar

  Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare och ser till att du är rejält försäkrad både i nutid och med en förmånlig pensionslösning för framtiden.

 • Friskvård

  Alla anställda har rätt till Friskvårdsbidrag på 3.000/år

 • Vinstdelning

  Det är tack vare våra medarbetare som vi är ett framgångsrikt företag. Våra anställda omfattas därför av Mangolds vinstdelningssystem - sharing is caring.

Jobbar du redan på Mangold Fondkommission?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mangold.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor