facebook tracking
Affärsområden

Distribution

Connect

Affärsområdet Distribution erbjuder högkvalificerade och oberoende kapitalförvaltningstjänster anpassade till företag, institutioner, stiftelser och privatpersoner liksom, för vidaredistribution, strukturerade investeringsprodukter till många av Sveriges ledande distributörer av finansiella tjänster. Mangolds affärsmodell för Strukturerade Investeringar bygger på att genom nära kontakt med och genom långsiktiga relationer till kunderna identifiera behov och med största lyhördhet anpassa investeringsprodukter efter marknadens behov och vid var tid rådande marknadsförutsättningar. Målet är att skapa en långsiktigt god och jämn avkastning med ett förutbestämt risktagande vilket primärt sker genom proaktiv förvaltning av portföljer med huvudsakligen strukturerade produkter samt med inslag av nogsamt utvalda fonder.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vem söker sig till Distribution?

80 medarbetare

Ljusa och trevliga lokaler mitt i city!

Mangold sitter i ljusa, anrika lokaler belägna mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast ifrån innerstadspulsen vid stureplan samt lugnet i Humlegården.  Mangold har även kontor i centrala Malmö vid Stortorget. Tillgängligheten till både nöjen, affärer samt trevliga restauranger är mycket god och det värdesätter vi.

De bästa resultaten byggs på en grund av goda relationer.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Mangold får du ett omfattande förmånspaket - några exempel:

 • Generösa semestervillkor

  När tillfälle ges, vill vi att du vilar dig i form. Vi uppmanar aktivt våra anställda att försöka ta ut ledighet löpande men framför allt att försöka vara långlediga under sommaren. Anställda hos Mangold har 32 dagars semester!

 • Pension & försäkringar

  Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare och ser till att du är rejält försäkrad både i nutid och med en förmånlig pensionslösning för framtiden.

 • Friskvård

  Alla anställda har rätt till Friskvårdsbidrag på 3.000/år

 • Vinstdelning

  Det är tack vare våra medarbetare som vi är ett framgångsrikt företag. Våra anställda omfattas därför av Mangolds vinstdelningssystem - sharing is caring.

Engelbrektsplan 2
11434 Stockholm Vägbeskrivning info@mangold.se 08-503 01 550

Malmö

Hamngatan 4
Malmö Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Mangold Fondkommission?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mangold.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor