facebook tracking
Affärsområden

Emissionstjänster

Connect

Affärsområdet Emissionstjänster är ett av marknadens ledande emissionsinstitut och bistår bolag med rådgivning och projektledning i samband med företagshändelser på såväl aktiesidan som på räntesidan. Mangold arbetar med bolag noterade på börserna NASDAQ OMX Stockholm och NGM, handelsplattformarna First North, NGM Nordic MTF och Spotlight samt onoterade bolag. Mangolds motpart inom affärsområdet är ofta bolagen direkt eller dess ombud såsom t ex finansiella rådgivare och jurister. Tjänsterna omfattar alla typer av finansiella instrument såsom t ex aktier, preferensaktier, konvertibler och obligationer. Exempel på transaktioner är företrädesemissioner, riktade emissioner, inlösenprogram, split/sammanläggning av aktier och anslutningar till Euroclear. Affärsområdets övergripande mål är att ha marknadens nöjdaste emissionstjänstkunder.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vem söker Emissionstjänster

80 medarbetare

Ljusa och trevliga lokaler mitt i city!

Mangold sitter i ljusa, anrika lokaler belägna mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast ifrån innerstadspulsen vid stureplan samt lugnet i Humlegården.  Mangold har även kontor i centrala Malmö vid Stortorget. Tillgängligheten till både nöjen, affärer samt trevliga restauranger är mycket god och det värdesätter vi.

De bästa resultaten byggs på en grund av goda relationer.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Mangold får du ett omfattande förmånspaket - några exempel:

 • Generösa semestervillkor

  När tillfälle ges, vill vi att du vilar dig i form. Vi uppmanar aktivt våra anställda att försöka ta ut ledighet löpande men framför allt att försöka vara långlediga under sommaren. Anställda hos Mangold har 32 dagars semester!

 • Pension & försäkringar

  Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare och ser till att du är rejält försäkrad både i nutid och med en förmånlig pensionslösning för framtiden.

 • Friskvård

  Alla anställda har rätt till Friskvårdsbidrag på 3.000/år

 • Vinstdelning

  Det är tack vare våra medarbetare som vi är ett framgångsrikt företag. Våra anställda omfattas därför av Mangolds vinstdelningssystem - sharing is caring.

Engelbrektsplan 2
11434 Stockholm Vägbeskrivning info@mangold.se 08-503 01 550

Malmö

Hamngatan 4
Malmö Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Mangold Fondkommission?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mangold.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor