Avdelningar

Market Making

Connect

Affärsområdet Market Making är en av de ledande aktörerna inom likviditetsgaranti på Nasdaq OMX First North, First North Bond Market, AktieTorget och NGM. Likviditetsgaranten säkerställer en specifik spread, det vill säga skillnaden mellan köp- och säljkurs, samtidigt som likviditet tillförs i orderboken genom en garanterad minimivolym på köp- och säljsidan. Market Making ställer också priser i av Mangold arrangerade strukturerade placeringar, som är upptagna till handel på en reglerad marknad eller handelsplattform. Mangold organiserar även handel med värdepapper på den inofficiella listan, Mangoldlistan. Kurserna distribueras till aktiemarknaden genom SIX, Reuters, BeQuoted, Dagens Industri, Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Ljusa och trevliga lokaler mitt i city!

Mangold sitter i ljusa, anrika lokaler belägna mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast ifrån innerstadspulsen vid Stureplan samt lugnet i Humlegården.  Mangold har även kontor i centrala Malmö vid Stortorget. 

Bra resultat byggs av goda relationer

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Mangold får du ett omfattande förmånspaket - några exempel:

  • Generösa semestervillkor

    När tillfälle ges, vill vi att du vilar dig i form. Vi uppmanar aktivt våra anställda att försöka ta ut ledighet löpande men framför allt att försöka vara långlediga under sommaren. Anställda hos Mangold har 32 dagars semester!

  • Pension & försäkringar

    Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare och ser till att du är rejält försäkrad både i nutid och med en förmånlig pensionslösning för framtiden.

  • Friskvård

    Alla anställda har rätt till Friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. Medarbetare har också rätt till en friskvårdstimme per arbetsvecka utan löneavdrag.

Engelbrektsplan 2
11434 Stockholm Vägbeskrivning info@mangold.se 08-503 01 550 Se sida

Malmö

Hamngatan 4
Malmö Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Mangold Fondkommission?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mangold.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor